• training in het Helperzwembad
 • slide 2
 • slide 3
 • slide 4
 • Welkom bij Zwem Goud!

  Zwem Goud is dé zwemvereniging voor LGBT-ers in Groningen. We trainen 2x per week in het Helperzwembad en hebben een plek voor ieder niveau. Zo'n 40 leden, van student tot gepensioneerde, zwemmen bij de club.

  Meer informatie
 • Waarom lid worden?

  Ok, zwemmen is onze voornaamste bezigheid. Maar daarnaast organiseren we ook borrels, etentjes en andere gezellige activiteiten.

  Bekijk onze agenda
 • (Inter)nationale wedstrijden

  Als zwemmer bij Zwem Goud kun je meedoen aan zwemwedstrijden in binnen- en buitenland. Een toffe manier om jezelf te meten en om nieuwe mensen te leren kennen.

  Lees over de wedstrijden
 • Trainen in het mooiste zwembad van Groningen.

  We trainen in het mooiste zwembad van Groningen, het Helperzwembad. Kom een kijkje nemen!

  Lees meer over de trainingen

Zomerzwemmen en picknicken aan het Paterswoldse Meer

Paterswoldse MeerDe vakantie heeft één voordeel, naast dat je vakantie hebt natuurlijk: we kunnen weer zwemmen in het Paterswoldse meer! Dat doen we tot de eerste training op 20 augustus. Vorig jaar was het een enorm succes. Mocht je toen niet in de gelegenheid zijn geweest, niet getreurd. Het zal weer "heve". 
We nemen wekelijks op de woensdagavond om een uur of 8 een duik nemen in het meer.

Facebookers krijgen een uitnodiging voor het evenement. Ook bespreken we via Whatsapp de buienkansen, watertemperaturen en wisselen we recepten uit. Heb je geen Facebookaccount of Whatsapp maar wil je wel op de hoogte gehouden worden, geef dat dan even door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen zij je bellen/sms-en.
Het principe is heel simpel. We spreken af bij de molen. Gaan vervolgens eerst lekker zwemmen om daarna alle lekkere dingen op te eten/drinken die iedereen heeft meegenomen. Partners en kinderen zijn welkom. Dus kom als het je leuk lijkt.