• training in het Helperzwembad
 • slide 2
 • slide 3
 • slide 4
 • Welkom bij Zwem Goud!

  Zwem Goud is dé zwemvereniging voor LGBT-ers in Groningen. We trainen 2x per week in het Helperzwembad en hebben een plek voor ieder niveau. Zo'n 40 leden, van student tot gepensioneerde, zwemmen bij de club.

  Meer informatie
 • Waarom lid worden?

  Ok, zwemmen is onze voornaamste bezigheid. Maar daarnaast organiseren we ook borrels, etentjes en andere gezellige activiteiten.

  Bekijk onze agenda
 • (Inter)nationale wedstrijden

  Als zwemmer bij Zwem Goud kun je meedoen aan zwemwedstrijden in binnen- en buitenland. Een toffe manier om jezelf te meten en om nieuwe mensen te leren kennen.

  Lees over de wedstrijden
 • Trainen in het mooiste zwembad van Groningen.

  We trainen in het mooiste zwembad van Groningen, het Helperzwembad. Kom een kijkje nemen!

  Lees meer over de trainingen

Doe mee met de Groningen City Swim!

Een prachtige zwemtocht van 1,5 kilometer door de Groningse grachten, van de Westerhaven naar de Oosterhaven. En tegelijkertijd geld inzamelen voor het UMCG Kanker Researchfonds? Een top idee, of niet?! Doe mee met de Groningen City Swim op 26 augustus. Je kunt je inschrijven op www.groningenswimchallenge.nl/city-swim/

We doen mee als Team Zwem Goud en luiden op deze manier ons jubileumjaar in. Wanneer je niet mee kunt doen, ben je dus zeker welkom om ons aan te moedigen. Voorwaarde is dat je 100 euro sponsorgeld bij elkaar sprokkelt, waarvan 10 euro je eigen inleg is. Je krijgt je eigen pagina op de site van Swim Challenge waar je je sponsoren naartoe kunt sturen om een donatie te doen. Als het water kouder is dan 18˚C heb je wel een wetsuit nodig.

Heb je je aangemeld, laat het even weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan schrijft hij je in bij Team Zwem Goud.

Rudi Boer, Teun Zijp en Peter Musschenga hebben zich al aangemeld. Je kunt ze ondersteunen via hun persoonlijke City Swim pagina, klik op de link!