Wedstrijden en activiteiten

JUBILEUM: REGENBOOG SPELEN

Categorie
Verenigingsactiviteiten
Datum
zaterdag 13 oktober 00:00
Locatie
Helperzwembad - Moddermanlaan 40
9721 GP Groningen, Nederland

Zwem Goud is een heel seizoen jarig geweest, we vierden dat we 20 jaar bestaan! We sluiten het feestseizoen af met de Regenboog Spelen op zaterdag 13 oktober. Samen met Groningse LHBT'ers en LHBT-organisaties, op een sportieve manier.

In de Regenboogweek organiseren we de Regenboog Spelen, een spelmiddag in het zwembad waarbij teams van de Groningse LGBT-organisaties strijden om de Regenboog Trofee. Een soort Spel Zonder Grenzen, met behendigheids- en snelheidsspelletjes. Bijvoorbeeld een stormbaan, knock-out spel, waterpolo, etc. Dus het is geen zwemwedstrijd. We sluiten de middag af met een borrel. Deelname aan de Regenboog Spelen en borrel is gratis.

Doel van de middag is om elkaar eens wat beter, en op een andere manier te leren kennen. Voor het organiseren van dit evenement hebben we in januari van het Bob Angelo Fonds en Nike Nederland een bijdrage gekregen. 

Programma 13 oktober
13:00-15:00 Regenboog Spelen
15:00-17:00 Koffie, thee, borrels, hapjes en prijzen
Locatie: Helperzwembad, Moddermanlaan 40, Groningen
(de tijden zijn nog onder voorbehoud)


Wil je met het Zwem Goud team meedoen met de Regenboog Spelen? Heb je zin in een lekkere verjaardags BBQ met andere LHBT'ers uit Groningen? Over een tijdje gaat de registratie open.

Heb je nog een vraag? Stuur ons even een berichtje!
Dat kan via een van de organisatoren: Gert L., Teun, Herman en Peter, of schrijf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
 

Alle datums

  • zaterdag 13 oktober 00:00