Wedstrijden en activiteiten

 

JUBILEUM: Zwem Goud Verjaardagsfeest

Zwem-Goud_Verjaardagsfeest-uitnodiging-kl
Categorie
Verenigingsactiviteiten
Datum
vrijdag 17 november 19:15 - 23:30
Locatie
Helperzwembad - Moddermanlaan 40
9721 GP Groningen, Nederland
Lengte bad
25 meter

Hieperdepiep, we zijn jarig! In november 2017 bestaat Zwem Goud 20 jaar en dat gaan we vieren met een prachtig feest! Een feest voor huidige én voor alle oud-leden op vrijdag 17 november.

Wat gaan we doen?
Vanaf 19:15 uur ben je van harte welkom in de kantine van het Helperzwembad, waar je oude en nieuwe zwemvrienden kunt treffen en - mocht je al lang niet meer in het bad geweest zijn - de sfeer van het prachtige bad kunt opsnuiven.

Om 20:00 uur gaan we lekker ouderwetsch trainen. Inzwemmen, intervalletjes, sprintjes, you know the drill. En ook wat ontspannender waterspelletjes natuurlijk. Laat dat maar aan Eddy over.

Rond 21:30 uur begint het Feestprogramma in de kantine. Bij een verjaardag hoort taart natuurlijk, dus we gaan ons tegoed doen aan door huidige leden gebakken taarten. Heel Zwem Goud bakt! We hebben een leuk programma bedacht dat we nog niet gaan verklappen.

Dus kom gezellig herinneringen ophalen en ons jubileum meevieren!

Om 23:30 uur besluiten we de avond. 

Ben je oud-lid?
Heb je ooit bij Zwem Goud gezwommen? Dan willen we jou natuurlijk in het bijzonder uitnodigen. Misschien heb je nog in De Vinkenborgh gezwommen? Of ben je naar de Gay Games in Sydney geweest? Heb je in het bestuur gezeten? We willen je verhalen graag horen. Maar vooral vinden we het leuk als je gezellig langskomt.

Kom je van ver en heb je een plek nodig om te overnachten? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Facebook
Op Facebook hebben we een evenement aangemaakt waar je alle updates kunt volgen: https://www.facebook.com/events/136104990447669/
En vergeet niet om Zwem Goud te Liken… <3

Aanmelding
We willen graag weten of je komt, meld je daarom uiterlijk vrijdag 10 november aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we weten met hoeveel mensen we rekening kunnen houden.

Heb je vragen, zoek je een plekje om te overnachten, of heb je andere vragen, dan kun je die ook kwijt bij bovenstaande e-mailadres. We hebben geprobeerd de e-mailadressen van alle oud-leden te achterhalen, maar we kunnen er best een paar gemist hebben. En sommige e-mailadressen bestaan ook gewoon niet meer. Dus ken je iemand die (nog) geen mailtje van ons ontvangen heeft, sleep hem of haar mee!

 

 

 

 

 
 

Alle datums

  • vrijdag 17 november 19:15 - 23:30